Üyelerimiz Meryem Uyaver ve Barış Türkdoğan, Mekanda Adalet Derneği tarafından yürütülen "İklime Uyum ve Enerji Yoksulluğu için Ev İçi Isı Konforu" projesinde kolaylaştırıcı olarak araştırma deneyimlerini paylaştı.

Barış, Ekonomi ve Sosyoloji bölümlerinde çift anadal öğrencisi. İlgi alanları arasında Siyaset Sosyolojisi, Kent Sosyolojisi, Sosyal Ağ Analizi ve Bilim ve Teknoloji Çalışmaları yer almaktadır.

Meryem, Sosyoloji ve Tarih bölümlerinde çift anadal öğrencisidir. İlgi alanları arasında Demografi, Aile ve Doğurganlık, Kent Çalışmaları ve Karma Yöntemler yer almaktadır.

Barış ve Meryem'i bu önemli projede yer aldıkları için kutluyoruz.